top of page

Workshops

Workshops

» Teambuilding
» Vrijgezellenfeest

» Wall of fame
» Verjaardagen
» Schilderen tussen de gangen van het diner
» Schilderen in een bepaalde stijl

 

De mogelijkheid dat je in een paar uur met een leuk schilderij naar huis gaat is groot. Voor velen is het een blijvende herinnering aan deze dag met een speciale betekenis of doel. Soms is dat doel om door samenwerking een groot schilderij te vormen wat in kantoor of thuis opgehangen kan worden. Ilse kan je op weg helpen je eigen ideeën hierover vorm te geven, maar heeft zelf ook ideeën om tot leuke resultaten te komen voor een workshop op maat.

 

Door het rijdende en flexibele atelier in te zetten in te zetten is elke gewenste locatie mogelijk. Voor alle benodigde materialen wordt gezorgd. Kosten zijn afhankelijk van het aantal personen, de gebruikte materialen, de voorbereidingstijd, de afstand die afgelegd moet worden en de gevraagde afwerking van het project.

 

Technieken
Regelmatig geeft Ilse workshops die gaan over een bepaalde techniek en kunnen meer dan één lesavond omvatten. Vraag naar vrijblijvend naar de mogelijkheden. Je kunt je in de mailinglist laten zetten zodat je op de hoogte blijft van de aangeboden workshops, de periode waarin die wordt gegeven en de inhoud van de aangeboden lessen.  Zo kun je voor jezelf uitmaken of je deze lessen wilt volgen.

IMG_6736.JPG
bottom of page