Cursussen

Iets los maken, wat diep in het innerlijk verborgen ligt. De durf en de kennis ontwikkelen om je waarnemingen op papier te zetten. Door opdrachten uitgedaagd te worden dieper op de materie van kunstgeschiedenis in te gaan. Je kan het leren! Je kan jezelf ontdekken door datgene wat je zichtbaar maakt.

Ilse heeft na het behalen van de onderwijs akte tekenen al zo’n veertig jaar ervaring met het geven van tekenlessen en kunstgeschiedenis. Ze heeft daarbij een eigen methode ontwikkeld. Door een goede basis te leggen voor de benodigde vaardigheden, wordt waarnemen leren zien. Ook wordt de beleving van de waarneming vele malen intenser. In alle cursussen en workshops die Ilse geeft, wordt uitgegaan/op zoek gegaan naar het eigene, de eigen manier van uitdrukken van de cursist.

De cursussen worden gegeven in een serie van 10 lessen van eind september tot half december, en een serie van 10 lessen van half januari tot eind maart. Het blijft mogelijk om op ieder moment van de cursus een instap te maken.

Regelmatig is de cursus onderdeel van een workshop, waarin een speciale techniek wordt uitgediept.

Cursus

Basistechnieken Schilderen/Tekenen

Cursus

Praktische Kunstgeschiedenis

Cursus

Aquarelleren

©2020 door Ilse van Loo - Remijn. In en uit de kunst. Vormgeving Studio Zint